Geci Nike Dama

Gecile Nike de dama sunt o revolutie in materie de haine sport

 

 

La fel ca in cazul adidasilor sau tenisilor, gecile Nike de dama se bazeaza pe aceeasi filosofie implementata de retailer-ul amererican de a oferi originalitate si confort tuturor celor care le folosesc.

Acestea au proprietatea de a va feri de efectele negative ale frigului de afara, dar, in acelasi timp, de a mentine un nivel potrivit al temperaturii corpului.

Spre deosebire de alte marci cunoscute, hainele de iarna din colectia Nike sunt prevazute cu o gluga fixa, care se poate detasa cu ajutorul unui fermoar, in functie de preferintele celui ce o foloseste.

Cei mai multe doamne aleg gecile de la Nike

Satisfactia clientului este unul din  principiile de baza ale oricarei afaceri de succes. Prin urmare designul revolutionar si profesionalismul cu care sunt confectionate, croiala impecabila si materialele de cea mai buna calitatea sunt trei dintre motivele pentru care majoritatea romancelor opteaza pentru produsele colectiei companiei americane. Nu este de mirare de ce vanzarile companiei au realizat o crestere in ultimul an, Nike dominand de multe decenii piata mondiala a articolelor sport.

Au o izolatie termica foarte buna

Tesaturile din microfibre Air Max si mesh ajuta la o buna izolatie termica si o durabilitate fara egal in calea uzurilor provocate de spalarea frecventa sau atingerile de obiecte ascutite.

Folosita si la cunoscutii adidasi ai companiei, Air Max si-a gasit o buna aplicabilitatea si in cazul gecilor Nike de dama, datorita imbunatatirii pernelor de aer, care asigura un flux sporit al circulatiei aerului, precum si atenuarea socurilor. O ventilatie corespunzatoare proteaza corpul impotriva incalzirii excesive, a transpiratiei nedorite si a iritatiilor pielii.

Noua captusala interioara revolutionara este menita a compensa perfect eventualele consecinte neplacute provocate de poliester, in timp ce microfibrele confera o rezistenta sporita la rupere.

Gulerul fix, precum si gluga de o grosime deloc de neglijat fac ca gecile Nike de dama sa fie purtate chiar si in timpul excursiilor la munte, pe cele mai inalte creste, pe zapada sau vant puternic.

Geci Nike Dama Exista 1 produs

1 - 1 din 1 produs
1 - 1 din 1 produs