Treninguri Dama

Criterii pe care trebuie sa le bifeze imbracamintea sport si treningurile de calitate

Confortul oferit de o pereche strasnica de pantofi sport – aka adidasi, tenisi, bascheti sau oricum le-ai spune – nu poate fi egalat decat de cel dat de hainele care i se asorteaza: imbracamintea sport (ok, si de jeansi). Singura problema este ca, bineinteles, cum nici pantofii sport nu sunt intotdeauna usor de ales sau de asortat, nici hainele confortabile nu pot fi selectate si purtate oricum. Deci, daca vrei imbracaminte sport confortabila si de calitate (treninguri Adidas sau ale altor branduri), ce ar trebui totusi sa cauti? Asa cum sugeram, nu foarte discret, un pic mai sus, cand cauti o combinatie „letala” de calitate si confort, alegerea unui brand de top nu prea are cum sa dea gres. Asadar, un criteriu de selectie care poate parea snob – si nici nu e ieftin! -, dar care chiar este relevant este intocmai acesta: daca vrei imbracaminte sport „ca lumea”, ai face bine sa te orientezi spre brandurile despre care stie deja o lume intreaga ca furnizeaza produse de buna calitate.

Alte criterii la fel de importante? Utilitatea, bineinteles, si cromatica/designul. Fie ca vorbim despre treninguri Adidas, Nike etc., hanorace, maiouri, pantaloni scurti sport s.a.m.d., n-ar strica sa pleci la cumparaturi cu temele facute. Este clar ca te-ai gandit deja cam la ce iti trebuie – nu trebuie sa fii mare sportiv ca sa vrei haine sport de calitate, aste este evident -, dar poate ca n-ar strica sa analizezi mai in profunzime situatia. Cu alte cuvinte, chiar daca tintesti sa iti cumperi haine sport pentru a te apuca – mai serios – de jogging sau alte activitati sportive, gandeste-te ca imbracamintea sport de calitate poate – si ar fi si pacat sa nu – fi purtata si in alte contexte.

Asadar, daca tot dai niste bani, de ce nu i-ai da pe treninguri Adidas sau alte tipuri de imbracaminte sport pe care o sa le porti nu doar cand faci miscare? Din fericire, oferta este generoasa, oricare ar fi brandul catre care te orientezi: totul este sa nu te grabesti sa faci o alegere, ci sa te gandesti si la stilul tau vestimentar si la felul in care piesele respective se vor asorta cu ce ai deja prin sifonier.

Treninguri Dama Exista 17 produse.

1 - 17 din 17 produse
1 - 17 din 17 produse