Informaţii

INCALTAMINTE BARBATI

   In magazinul Various Brands gasesti brand-uri originale Nike, adidas, Reebok, Puma, New Balance, Converse, Le Coq Sportif si Pepe Jeans.

   Calitatea si originalitatea brand-ului nu este o garantie suficienta pentru o durata lunga de viata a pantofilor tai, asa ca te sfatuim sa ai grija de perechea de pantofi sport achizitionata, sa ii cureti dupa fiecare purtare, sa nu ii speli la masina de spalat decat daca producatorul recomanda asta, sa folosesti produse speciale de ingrijire si de curatat si nu ii purta pe timp de ploaie daca modelul nu este recomandat in aceste conditii.
   Cei mai vechi pantofi sport dateaza din secolul 19 si au fost realizati de JW Foster&Sons. Erau realizati din piele cu piroane si metale pe talpa si mai tarziu au devenit cunoscuti sub numele de Reebok. ADIDAS a inceput vanzarea pantofilor cu piroane pentru alergare si fotbal in 1925. In 1964, fondatorii Nike, Phil Knight si Bill Bowerman au introdus mai multe imbunatatiri pantofilor de alergare, cum ar fi talpa de cauciuc vafe, fete impermeabile din nailon si amortizare in talpa intermediara si calcai. In timpul anilor 1970, expertiza pediatrilor a devenit importanta in designul pantofilor sport, ei implementand caracteristici noi bazate pe modul piciorului de a reactiona la alergare, sarituri sau miscarea laterala. In anii 1970 producatori de pantofi sport cum ar fi, Nike, adidas, Reebok si altii, au inceput sa realizeze pantofi specifici baschetului. In aprilie 1985, Nike a introdus propriul brand de pantofi de baschet, cunoscuti ca Air Jordan. Alergarea in picioarele goale a devenit populara de la sfarsitul secolului 20, iar multi producatori de pantofi sport au realizat incaltaminte care sa imite aceasta experienta, mentinand o flexibilitate optima, oferind protectie si sa permita resimtirea impactului cu solul mult mai subtil in timpul alergarii. Pantofii sport sunt special realizati pentru activitatile sportive dar pot fi purtati si in activitatile cotidiene pentru un confort pe intreaga durata a zilei.

INCALTAMINTE BARBATI Exista 415 produse.

pe pagina
1 - 30 din 415 produse
1 - 30 din 415 produse