Casual

Adidasi ieftini: Dar buni?

Adidasii ieftini nu trebuie sa fie intotdeauna de proasta calitate sau fake-uri. Criticam adesea preturile mici, fara a vedea dincolo de ele. Exista si adidasi ieftini buni, chiar daca nu sunt de la branduri renumite. Iata cateva dintre principalele motive pentru care merita sa iti cumperi pantofi sport la preturi mici!

Pentru ca nu iti jefuiescâ portofelul
Adidasii ieftini, chiar daca sunt fake-uri sau de la branduri incognito, nu iti saracesc bugetul asa cum o fac cei de firma. In plus, nici nu merita sa aloci sume exagerat de mari adidasilor de brand, intrucat o parte din banii tai nu sunt platiti neaparat pentru materialele de cea mai buna calitate, cat pentru faptul ca au sigla unei companii renumite pe ei. De asemenea, chiria spatiilor comerciale se reflecta intr-o parte din pretul unei perechi de adidasi de firma, atunci cand o cumperi din reprezentante si nu online.

Pentru ca iti poti cumpara mai multe perechi diferite
Cu banii pe care i-ai da pe o pereche de adidasi de firma, iti poti cumpara mai multe modele ieftine si de efect, care sa se asorteze perfect tinutelor tale. Exista o multime de perechi de incaltaminte sport ieftina atractiva si de foarte bun gust. Nu trebuie sa devii astfel âoesclavulâ unei singure perechi, dar de firma. Nu brandul conteaza, cat sa arate bine, sa fie rezistenti si sa nu iti afecteze sanatatea picioarelor.

Pentru ca pot fi de firma
Nu pleca la cumparaturi cu prejudecati. Doar pentru ca sunt pantofi sport ieftini, nu inseamna ca sunt fake-uri. Exista o multime de outleturi online, care distribuie pantofi sport de brand la preturi reduse din varii motive: fie fac parte din colectii mai vechi, fie au un mic defect de culoare sau design (dar care nu ii afecteaza structura), fie au fost returnati si acum sunt resigilati. Poti cumpara adidasi de brand, chiar si la preturi foarte mici.

Pentru ca pot fi de calitate si rezistenti
Nu pune semnul egal intre adidasi ieftini si proasta calitate. Iti poti cumpara adidasi la preturi accesibile care sa fie chiar si din piele sau materiale de buna calitate, ce rezista in timp. Trebuie doar sa cauti si sa ai rabdarea necesara de a-i analiza pe toate partile, inainte de a-i cumpara.

Casual Exista 47 produse.

pe pagina
1 - 36 din 47 produse
1 - 36 din 47 produse