Originals

Adidasi Adidas Originals: cum iti dai seama daca sunt originali

Adidasii Adidas Originals sunt unele dintre cele mai cautate modele de pantofi sport de pe piata, atat in randul femeilor, cat si al barbatilor. In afara magazinelor care vand exclusiv aceste modele, exista numeroase magazine online, outleturi si bloguri care etaleaza “marfa de contrabanda” , la preturi mult sub cele ale pietei. Nu te lasa pacalit de preturi! Iata cum iti dai seama o pereche de Adidas este fake sau nu!

Numarul de serie
Fiecare pereche originala de pantofi sport Adidas are doua serii diferite pe eticheta care se gaseste atasata in interior. Este un numar format din mai multe cifre, care difera de la un pantof la altul (stangul si dreptul).

Insemnul CE (omologare europeana)
Urmareste pe eticheta atasata adidasilor daca perechea pe care urmezi sa o cumperi are trecut insemnul CE (consiliul european), care inseamna ca a primit aviz de comercializare si ca indeplinesste toate criteriile de siguranta. Insemnul este atasat de obicei pe eticheta pe care sunt trecute detaliile de curatare: spalare manuala sau nu, temperatura apei etc.

Sigla imprimata in talpa
Urmareste cu atentie talpa tenisilor Adidas pe care urmeaza sa ii cumperi. Modelele originale au sigla si numele firmei inscriptionate sau imprimate in talpa. In cazul in care acestea lipsesc, exista o probabilitate foarte mare ca incaltarile sa fie false.

Eticheta In general, la adidasi Adidas originali, eticheta este prinsa undeva sub limba pantofilor, iar tara lor de productie este Indonesia, China sau Taiwan.

Nu in ultimul rand, fa o comparatie de bun simt intre perechea mult dorita dintr-un magazin original Adidas si una pe care vrei sa o cumperi de la o persoana care vinde marfa de contrabanda. Uita-te cu atentie, in magazin, la material, cusaturi, flexibilitatea talpii si la alte detalii, apoi compara toate caracteristicile observate cu perechea pe care urmeaza sa o cumperi.

Originals Exista 41 produse.

pe pagina
1 - 36 din 41 produse
1 - 36 din 41 produse