Running

Incaltamintea Nike care va lua cu asalt magazinele in 2015

La sfarsitul lunii octombrie, Nike a anuntat pe podiumul de prezentare de la New York colectia de haine si incaltaminte Nike de dama pentru primavara 2015. Noua colectie a fost gandita pentru a se plia perfect pe nevoile femeilor active, oricare ar fi sportul pe care acestea il prefera.
Incaltamintea Nike din noua colectie a fost conceputa folosind deja celebra tehnologie Flyknit care renunta la vechile metode de asamblare a pantofilor sport si mizeaza pe tehnica tricotarii. Rezultatul? Pantofi foarte usori si foarte puternici, cat si o mai buna gestionare a reziduurilor pe care producerea lor le genereaza. Mai precis, in medie, incaltamintea Nike realizata pe baza tehnologiei Flyknit reduce cu circa 72% cantitatea de reziduuri, prin comparatie cu tehnicile clasice de producere a pantofilor sport.
Tehnologia Flyknit este disponibila in trei stiluri-cheie in colectia de incaltaminte Nike primavara 2015: Nike Flyknit Lunar 3, Nike Flyknit Zoom Agility si Nike Roshe Flyknit.
Nike Flyknit Lunar 3 sunt pantofi sport dedicati femeilor care alearga, fiind ganditi pentru a fi nu doar foarte usori, dar si foarte confortabili. Acest tip de incaltaminte ofera sustinere la nivelul calcaielor gratie impletiturii dure, tesaturile fiind usor mai relaxate in partea din fata a piciorului pentru a permite o mai buna aerisire si intindere. Incaltamintea Nike Flyknit Lunar 3 se foloseste de tehnologia Lunarlon pentru un plus de confort si siguranta.
Nike Flyknit Zoom Agility imbina doua tehnologii inovatoare – Flyknit si Zoom Air – pentru a crea incaltaminte excelenta pentru atletele aflate in cautarea unor pantofi sport flexibili si puternici cu care sa poata atinge performantele pe care si le doresc!
Cat depsre Nike Roshe Flyknit, acestia au fost ganditi pentru o paleta mai larga de activitati sportive, fara ca designul si structura lor sa fi avut de suferit la capitolul calitate. O combinatie de tehnologie Flyknit si Phylon, aceasta incaltaminte Nike pentru femei va cuceri lumea intreaga incepand cu luna februarie 2015.

Running Exista 28 produse.

1 - 28 din 28 produse
1 - 28 din 28 produse