Casual

3 modele de adidas Nike in 3 tinute potrivite

Nimic nu se compara cu un pantof sport original Nike ales exact cum trebuie pentru o tinuta sau alta. Pantofii sport de la celebrul brand cu o istorie lunga in spate pot fi „cireasa de pe tort” pentru orice outfit intentionezi sa porti pe strada, la suc cu prietenii, la o plimbare prin parc sau intr-o vizita la muzeu.
In afara de un model inspirat pentru legendarul adidas Nike, mai ai nevoie de putina atitudine si gata: imaginea ta este una de invidiat intotdeauna. Si unde mai pui ca doamnele si domnisoarele stilate de pretutindeni isi integreaza acum pantofi sport in tinutele lor de zi cu zi. Iar rezultatele sunt intotdeauna surse excelente de inspiratie!

1.Tinuta cu adidas Nike pentru oras Iti place aceasta asociere interesanta de nuante neutre? Recreeaza look-ul purtand jacheta ta preferata din piele, o rochie lunga pana la genunchi, o palarie cu borul lat si o pereche de adidasi Nike clasici.

2.Tinuta cu adidas Nike feminina
Daca aveai nevoie de o scuza pentru a purta o fusta midi, cu pliuri incantatoare, afla ca merge de minune cu o pereche de adidasi Nike din piele, simpli, preferabil intr-o nuanta neutra (negru). Poart-o cu un top simplu, o jacheta scurta din piele si o geanta supradimensionata.

3.Tinuta cu adidas Nike sic-eleganta
Joaca-te cu stilurile si creeaza o tinuta scolareasca, inspirandu-te din modelul de mai jos: fusta scurta in carouri, top negru simplu scos din anonimat de colierul supradimensionat, sacoul elegant si , bineinteles, popularii adidasi Nike Air Max.

Casual Exista 12 produse.

1 - 12 din 12 produse
1 - 12 din 12 produse