Meniu

Livrare, garantie si returnare

Various Brands este distribuitor autorizat ale brandurilor partenere, toate produsele comercializate de noi poseda certificate de calitate care respecta legislatia europeana de conformitate si originalitate.Comanda, procesare, expediere

La momentul plasarii unei comenzi online pe site-ul various-brands.ro produsele comandate vor fi rezervate in sistem si trimise spre verificare catre depozitele noastre. Produsele vor fi expediate prin curierat rapid la adresa de livrare doar dupa confirmarea integritatii fizice a stocului.Imediat ce produsele din comanda sunt confirmate, ele intra in procesul de livrare. Reprezentantii firmei noastre va pot contacta pentru eventuale lamuriri referitoare la livrarea comenzii dumneavoastra. Termenul de livrare prin curier rapid este de cateva zile lucratoare de la data plasarii comenzii. Va vom anunta fiecare stadiu al comenzii dumneavoastra printr-un email, cat si in contul dumneavoastra de client in sectiunea ISTORIC SI DETALII COMENZI.

Tarifele de impachetare, manipulare si expeditie difera in functie de cantitatea si valoarea produselor achizitionate.

Se defineste tarif standard de transport tur in suma de 15 (cincisprezece) lei.

Costuri livrare:
- comenzi mai mari de 179 lei preturi intregi (nereduse) (unul sau mai multe produse cumulate):
discount 100% transport => cost livrare 0 (zero) lei.
- comenzi pana in pretul de 179 lei preturi intregi (nereduse) (unul sau mai multe produse cumulate):
discount 50% transport => cost livrare 7.5 (sapte lei si cincizeci bani) lei.
- comenzi formate doar din produse cu pret redus(la oferta) :
discount 0% transport => cost livrare 15 (cincisprezece) lei.
- comenzi formate din produse cu pret intreg (neredus) (unul sau mai multe produse cumulate) al caror total depaseste 179 lei si un produs cu pret redus(la oferta):
discount 50% transport => cost livrare 7.5 (sapte lei si cincizeci bani) lei.
- comenzi formate dintr-un produs cu pretul sub 179 lei pret intreg (neredus) si unul cu pret redus(la oferta):
discount 0% transport => cost livrare 15 (cincisprezece) lei.
- comenzi formate dintr-un produs cu pret intreg (neredus) mai mare de 179 si un produs cu pretul sub 179 lei pret intreg(neredus):
discount 100% transport => cost livrare 0 (zero) lei.
Daca vom livra produsele din mai multe locatii nu vor exista costuri suplimentare de transport.


In firma noastra nu exista comanda minima, livram orice comanda conform conditiilor de mai sus.

La confirmarea comenzii, impreuna cu factura fiscala, iti vom oferi si informatii actualizate despre livrare. Daca ai o comanda cu mai multe produse sau ai comandat mai multe bucati dintr-un produs, este posibil ca acestea sa iti fie expediate din locatii diferite. Situatie in care vei primi nu doar mai multe colete, care pot ajunge la tine in zile diferite, dar si mai multe mesaje de confirmare a comenzii, insotite de facturile fiscale aferente.

La momentul primirii produselor de la curier, va recomandam sa verificati atent integritatea coletului. In cazul in care constatati ca este deteriorat / desigilat, existand suspiciunea de lipsa produse din colet, aveti dreptul de a refuza primirea comenzii sau sa intocmiti un proces verbal de constatare in prezenta curierului. Raspunderea pentru afectarea conformitatii produselor pe durata transportului, precum si lipsa unuia sau a mai multor produse din colet, revine in totalitate transportatorului.

Produsele vor fi livrate la adresa mentionata de client in formularul de comanda on-line. Aceasta adresa poate fi modificata fara niciun cost suplimentar daca produsele nu au fost expediate efectiv catre client. Daca produsele au fost expediate, clientul va suporta in intregime costurile pentru re-expediere. Refuzul comenzii de catre Client sau imposibilitatea contactarii Clientului de catre curierul care foloseste datele de contact oferite de client, este o abatere de la conditiile de Livrare si Returnare. In cazul producerii unui astfel de eveniment vom atentiona in scris(prin e-mail) clientul. In cazul repetarii unui astfel de eveniment ne rezervam dreptul de a nu mai onora nicio comanda respectivului Client si de a retrage accesul la site fara o notificare prealabila.

Garantie comerciala

Orice produs achizitionat de la Various Brands beneficiaza de o garantie comerciala pentru defecte de fabricatie pentru o perioada de 30 de zile. Garantia intra in vigoare de la data ridicarii efective a produsului de catre client, iar certificatul de garantie este reprezentat de factura din si expus pe site in sectiunea Conditii de intretinere. Pentru a beneficia de garantie, va recomandam sa respectati conditiile de intretinere a produselor prezentate in cadrul site-ului. Va rugam sa ne contactati inainte de a reclama un defect pentru a va indruma in procesul de sesizare defecte supuse garantiei comerciale.


Retur produs


Conform legislatiei in vigoare, clientul are dreptul de a returna produsul cumparat online in 14 (paisprezece) zile de la momentul primirii coletului in schimbul contravalorii acestuia.

Pentru derularea procedurii de retur este obligatorie completarea Formularului de Retur online in contul dvs la sectiunea Istoric comenzi, butonul de retur aferent comenzii, creand un retur in asteptare.

In cazul in care la plasarea comenzii nu ati avut inregistrat un cont de client, puteti utiliza Formularul de retur online pentru clienti de tip Guest folosind link-ul de mai jos

https://www.various-brands.ro/formular-de-retur-online-pentru-comenzi-de-tip-guest

Va rugam sa va asigurati ca la completarea acestui formular ne furnizati corect si complet urmatoarele informatii :

1. Numarul comenzii si datele de indentificare a celui care a plasat comanda;

2. Contul IBAN in care doriti sa primiti contravaloarea marfurilor returnate, banca la care este deschis contul, nume titular cont bancar;

Produsele pot fi returnate doar prin curier la adresa punctului de retur comunicat in informarile primite de la noi. Returnati produsele intacte in ambalajul original.

Various Brands va initia trimiterea curierului la adresa clientului, pentru preluarea produsului si transportul la depozitul nostru.

Se defineste taxa de retur in suma de 15 (cincisprezece) lei.

Cheltuielile de returnare a produselor sunt suportate de catre cumparator, exceptie fac cazurile urmatoare:

- produsul livrat de catre noi este defect sau incomplet.

- produsul livrat de catre noi nu este cel pe care a fost plasata comanda.

Rambursarea sumelor datorate din retur se face doar prin virament bancar in contul indicat de dvs in formularul de retur sau dupa caz pe cardul bancar prin care s-a efectuat plata.

CONDITII DE RETUR

a) produsele care se returneaza trebuie sa fie inapoiate intacte in ambalajul lor original, insotite de etichete si factura aferenta

b) toate produsele trebuie sa fie returnate la nivelul de calitate la care au fost primite, cu toate accesoriile si ambalajele originale

c) exista categorii de produse care nu se pot returna sau schimba:

-produse ce prezinta urme de purtare sau folosire ( recomandarea noastra este sa probati produsele in interior si fara a rupe etichetele)

-produse ce nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii (sosete, slipi, bustiere)

Produsele pot fi returnate doar prin curier la adresa punctului de retur, iar clientul va suporta un tarif standard de transport (taxa de retur) in valoare de 15 de lei.

Returnarea contravalorii produselor sau schimburile se vor efectua in 2-5 zile lucratoare si doar dupa verificarea integritatii produselor returnate.
De aceea Various Brands nu accepta coletele trimise cu ramburs sau cu valoare declarata.

Punct de retur: Str. Iancu Pop nr 5, Rm Valcea, jud Valcea.

Optiunea de schimb produs

Various Brands nu mai ofera direct clientilor sai optiunea de schimb produs, insa clientul poate face un retur cu restituire contravaloare urmata de comanda noua pentru produsul nou dorit la schimb.