Livrare, garantie si returnare

Various Brands este distribuitor autorizat ale brandurilor partenere, toate produsele comercializate de Various Brands posedand certificate de calitate care respecta legislatia europeana de conformitate si originalitate.
Produsele vor fi expediate prin curier rapid la adresa de livrare doar dupa confirmarea telefonica a comenzii plasate de catre client. Reprezentantii firmei noastre va pot contacta pentru eventuale lamuriri referitoare la livrarea comenzii dumneavoastra. Termenul de livrare prin curier rapid este de 1-2 zile lucratoare de la data plasarii comenzii. Tarifele de impachetare, manipulare si expeditie difera in functie de cantitatea si valoarea produselor achizitionate.

Se defineste tarif standard de transport tur in suma de 15 (cincisprezece) lei.

Costuri livrare:
- comenzi mai mari de 179 lei preturi intregi (nereduse) (unul sau mai multe produse cumulate): discount 100% transport => cost livrare 0 (zero) lei.
- comenzi pana in pretul de 179 lei preturi intregi (nereduse) (unul sau mai multe produse cumulate): discount 50% transport => cost livrare 7.5 (sapte lei si cincizeci bani) lei.
- comenzi formate doar din produse cu pret redus(la oferta) : discount 0% transport => cost livrare 15 (cincisprezece) lei.
- comenzi formate din produse cu pret intreg (neredus) (unul sau mai multe produse cumulate) al caror total depaseste 179 lei si un produs cu pret redus(la oferta): discount 50% transport => cost livrare 7.5 (sapte lei si cincizeci bani) lei.
- comenzi formate dintr-un produs cu pretul sub 179 lei pret intreg (neredus) si unul cu pret redus(la oferta): discount 0% transport => cost livrare 15 (cincisprezece) lei.
- comenzi formate dintr-un produs cu pret intreg (neredus) mai mare de 179 si un produs cu pretul sub 179 lei pret intreg(neredus): discount 100% transport => cost livrare 0 (zero) lei.

In firma noastra nu exista comanda minima, livram orice comanda conform conditiilor de mai sus. Produsele vor fi livrate la adresa mentionata de client in formularul de comanda on-line. Aceasta adresa poate fi modificata fara niciun cost suplimentar daca produsele nu au fost expediate efectiv catre client. Daca produsele au fost expediate, clientul va suporta in intregime costurile pentru re-expediere. Refuzul comenzii de catre Client sau imposibilitatea contactarii Clientului de catre curierul care foloseste datele de contact oferite de client, este o abatere de la conditiile de Livrare si Returnare. In cazul producerii unui astfel de eveniment vom atentiona in scris(prin e-mail) clientul. In cazul repetarii unui astfel de eveniment ne rezervam dreptul de a nu mai onora nicio comanda respectivului Client si de a retrage accesul la site fara o notificare prealabila.

Orice produs achizitionat de la Various Brands beneficiaza de o garantie comerciala pentru defecte de fabricatie pentru o perioada de 30 de zile. Garantia intra in vigoare de la data ridicarii efective a produsului de catre client, iar certificatul de garantie este inclus in factura din momentul livrarii. Pentru a beneficia de garantie, va recomandam sa respectati conditiile de intretinere a produselor prezentate in cadrul site-ului.

Se defineste tarif standard de transport tur-retur / schimb in suma de 25 (douazecisicinci) de lei.

Conform legislatiei europene, clientul are dreptul de a returna produsul cumparat online in 14 (paisprezece) zile in schimbul contravalorii acestuia sau de a inlocui produsul in 30 (treizeci) de zile cu o alta marime/produs de o valoare mai mare sau egala decat a celui achizitionat initial, clientul urmand sa achite diferenta de pret. Toate termenele decurg de la data livrarii. In toate cazurile produsele trebuie sa fie returnate intacte in ambalajul original, iar clientul va suporta un tarif standard de transport tur-retur / schimb in valoare de 25 de lei. Returnarea banilor si schimburile se vor efectua in 1-5 zile si doar dupa verificarea integritatii produselor returnate.
De aceea Various Brands nu accepta coletele trimise cu ramburs.

METODE DE PLATA1. Plata in sistem ramburs

Valoarea comenzii si taxa de transport sunt achitate la primirea si verificarea coletului.

2. Ordin de plata / Virament bancar / Depunere numerar

Valoarea comenzii si taxa de transport se pot plati de la orice banca la care aveti cont sau direct la ghiseul bancii indicate in factura proforma.

- Livrarea produselor achizitionate se face doar dupa confirmarea platii.
- Procesarea platii, prin aceste instrumente de plata, dureaza aproximativ 1 zi lucratoare.

3. Sistem de plata prin Card Avantaj

Sistemul de plata on-line este dezvoltat de catre Credit Europe Bank si presupune efectuarea platilor prin intermediul cardurilor intr-un mediu securizat. Platile on-line efectuate pe site-ul nostru beneficiaza de protocolul de securitate 3D Secure (Verified by Visa şi MasterCard Secure Cod). 3D Secure inseamna o noua abordare globala a autentificarii cumparatorilor si vanzatorilor in tranzactii sigure pe Internet. Aceasta masura de siguranta presupune redirectionarea utilizatorului in momentul efectuarii platii pe o pagina securizata unde inregistrarea fiecarui detinator de card se face prin atribuirea unui cod de autorizare pentru fiecare tranzactie online. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV/CV2).

In vederea finalizarii tranzactiei in conditii optime va trebui sa furnizati:
- Numele posesorului de card
- Codul cardului (cele 4 grupe de cifre mentionate pe fata cardului, fara spatii)
- Data expirarii cardului
- Codul CVV (ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura) Tranzactiile se vor efectua in lei, indiferent de cardul Dvs, in conditiile agreate cu Banca emitenta a cardului Dvs. Pentru efectuarea tranzactiei pe site-ul nostru, nu se percepe niciun comision suplimentar.
Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele Credit Europe Bank. Site-ul nostru nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

Acum puteti plati online pe site-ul nostru si prin CardAvantaj, in rate, fara dobanda.
CardAvantaj, emis sub sigla MasterCard sau Visa, este primul card de credit in lei cu utilizare atat nationala cat si internationala ce ofera posibilitatea de a efectua cumparaturi cu plata in rate, primind in acelasi timp si bonus pentru fiecare tranzactie efectuata. Pentru mai multe detalii despre CardAvantaj precum si pentru a aplica pentru un astfel de card, va rugam vizitati www.cardavantaj.ro
Folosind CardAvantaj beneficiezi de 4 rate fara dobanda!

Pentru a plati online cu cardul, selectati optiunea "CardAvantaj" din procesul de comanda si modalitatea de plata dorita: 4 rate fara dobanda sau integral. Platile online sunt procesate direct de catre banca emitenta, CreditEurope Bank. Pentru a beneficia de rate fara dobanda, selectia se va face conform exemplului de mai jos.

Cum puteti obtine CardAvantaj?
- Puteti merge la orice sucursala Credit Europe Bank.
- Aplicati on-line pe www.cardavantaj.ro la sectiunea "Aplica acum"
- Sunati la CEBLine apeland numerele 0801.000.000 (apelabil din reteaua fixa Romtelecom) sau 0750.000.000 (apelabil din orice retea) si solicitati emiterea unui CardAvantaj.

Pentru asistenta non-stop despre cardurile CardAvantaj, apelati:
CEBLine: 0801.000.000 (numar apelabil din reteaua fixa Romtelecom) sau 0750.000.000